Reconeixements i distincions als membres de la policia local de les Borges Blanques

Cinc membres de la policia local de les Borges Blanques han rebut diferents reconeixements aquest dimarts 16 d’abril, per les seves destacades accions durant l’any 2023.

 

Quatre agents de la policia local de les Borges Blanques, entre ells la caporala en cap, Imma Rebula, han rebut una felicitació per la seva excepcional actuació policial el dia 26 de juny de 2023. El seu compromís i diligència van ser fonamentals per a evitar l’ocupació delictiva d’un immoble de l’Avinguda Francesc Macià de la localitat.

A més, un altre agent ha rebut una felicitació al mèrit policial per la seva ràpida i decisiva actuació el 18 de juliol quan una senyora s’estava ofegant.

Destacant la valentia i professionalitat de la caporala en cap, Imma Rebula, se li  han atorgat dues medalles al mèrit policial. La primera medalla reconeix la seva destacada actuació en els fets esmentats del 18 de juliol, quan va aplicar la maniobra d’Heimlich per a salvar la vida de la senyora que s’estava ennuegant. La segona medalla ha estat concedida en reconeixement a la seva actuació el 19 de gener de 2024, quan va demostrar la seva destresa i calma en reanimar a una nena de dos anys que es trobava inconscient i en perill d’asfíxia.

La caporala ha expressat el seu profund agraïment i admiració cap al seu equip, destacant la col·laboració que han demostrat en cada intervenció, dels que manifesta que se sent increïblement orgullosa.   

Aquests reconeixements destaquen el compromís, valentia i professionalisme dels membres de la policia local de les Borges Blanques en la protecció i seguretat del nostre poble.

Policia local les Borges Blanques