Les Borges celebra aquest cap de setmana la segona Concentració de Vehicles Clàssics, amb més de 110 cotxes i 35 tractors

31/05/2023

La capital de les Garrigues ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge, 4 de juny, la segona edició de la Concentració i exposició de vehicles clàssics de les Borges. La jornada, que tindrà lloc durant tot el matí a l'Hort del Rabasser, comptarà amb més de 110 vehicles i 35 tractors, i preveu la participació d'unes 300 persones.

S'hi podrà trobar cotxes, motocicletes i tractors de més de trenta anys, i les inscripcions encara estan obertes i es poden dur a terme a través del web lleidaclassicdrivers.com

Els diferents actes de la concentració

La concentració s'iniciarà a les 8.30 hores amb l'arribada dels vehicles clàssics. A les 9 hores, hi haurà un esmorzar gratuït pels conductors, i que tindrà un preu de tres euros per a les persones acompanyants. A les 10 hores, començarà la ruta no competitiva dels diferents vehicles per les Garrigues. A les 11 hores, es preveu l'arribada dels vehicles i, les persones visitants podran gaudir d'una exposició de tots els cotxes, motocicletes i tractors.

Finalment, a les 12 hores, hi haurà un gran sorteig d'obsequis entre tots els vehicles inscrits. Els diferents lots sortejats inclouen productes de proximitat, olis i recanvis mecànics, entre altres coses, i són fruit de la col·laboració dels diferents comerços de la capital garriguenca.

La 2a Concentració de Vehicles Clàssics a les Borges