LÍNIA DE SUBVENCIONS CONVOCADES PEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA

LÍNIA DE SUBVENCIONS CONVOCADES PEL CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA

El Consorci de Comerç, Artesania I Moda de Catalunya ha obert la convocatòria per la concessió de subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19.

La convocatòria s’adreça a empreses de comerç minorista i a empreses de serveis, com tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis dereparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d'estètica i bellesa, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering.

L’import màxim de la subvenció és de 2.500 € per beneficiari.

Beneficiaris:

Els professionals autònoms i empreses de comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer, i parades de mercats municipals, que acreditin mitjançant declaració responsable que van haver de tancar per la declaració d’estat d’alarma o que han tingut un decrement de la facturació, com a mínim, del 70%, respecte el mateix període de l’any anterior.

El termini de presentació de les sol.licituds finalitza el dia 30 de juny de 2020 o el 31 de desembre de 2020, en funció de la línia a la que s’aculli cada beneficiari.

Per a més informació podeu consultar les bases i la convocatòria als enllaços següents.

 

Bases reguladores de les subvencions

Convocatòria 2020

S’adjunta l’enllaç als formularis de sol.licitud

Formularis de sol.licitud