Nuria Palau i Minguella
-
Fotografia Nuria Palau i Minguella

Sóc la Núria Palau i Minguella i vaig néixer l’any 1966 a les Borges Blanques, estic casada amb el Raül i sóc mare de dos fills, la Sonia i l’Ivan.

Tinc formació administrativa i habilitats directives, i he treballat d’encarregada d’una gran superfície comercial de les Borges. La meva trajectòria política va arrencar l’any 2011, quan vaig ser escollida regidora i primera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de les Borges, un càrrec que vaig revalidar a les eleccions del 2015 i que vaig tornar a ratificar a les del 2019.

Des de l’agost del 2021, sóc la nova alcaldessa de les Borges Blanques, l’honor més gran que mai hauria pogut somiar, i porto les regidories de Mitjans de Comunicació, Parcs i Jardins, Entitats Cíviques, Patrimoni Cultural i Governació, i també estic al capdavant de Fires, una responsabilitat que comparteixo amb el regidor Jordi Ribalta.

Em considero una enamorada del parc del Terrall, el gran centre neuràlgic de les Borges, i sempre he gaudit de bones estones des de qualsevol racó d’aquest espai que aplega borgenques i borgencs de totes les edats. El Terrall em permet estar en contacte amb les veïnes i veïns, conèixer el seu dia a dia, aprendre amb les seves històries i, a la vegada, ser a la vora de les persones que tinguin qualsevol necessitat. També és una de les principals zones d’esbarjo per a les nostres petites i petits, el futur de les Borges, i em resulta del tot agradable que les rialles de les nenes i els nens es barregin amb els sons de la natura i dels animals en aquest espai privilegiat del poble.

Quan busco tranquil·litat, acostumo a passejar per la banqueta del canal, i algunes de les decisions que es prenen al consistori són fruit d’una profunda reflexió des d’aquest espai rodejat de natura que proporciona una ambientació al ritme de l’aigua que passa pel canal. M’agrada gaudir de la banqueta especialment a l’estiu, ja que és un lloc ideal per passejar i desconnectar amb un bon llibre entre les mans. Igualment, sempre que tinc l’ocasió, visito la serra dels Bessons, i gaudeixo de les impressionants vistes de l’skyline de les Borges.

Els qui em coneixen diuen que soc una persona molt familiar, i els caps de setmana, sempre que les obligacions m’ho permeten, gaudeixo de les sortides familiars que em permeten estar en contacte amb la natura i conèixer les joies culturals, patrimonials i naturals que tenim al nostre territori. Els diumenges, no poden faltar les barbacoes a la torre que s’allarguen fins a mitja tarda i que acostumo a compartir amb els fills i els padrins. Tot plegat, m’ajuda a carregar piles per tornar dilluns al consistori a continuar treballant per fer de les Borges un lloc encara millor en el qual viure.


Jordi Ribalta i Roig
-
Fotografia Jordi Ribalta i Roig

Jordi Ribalta i Roig, nascut el 1975 a Les Borges Blanques, està casat i té un fill.

Va estudiar la carrera de Ciències Empresarials a la Facultat de Dret i Economia de Lleida. En l'actualitat treballa en l'empresa privada, desenvolupant tasques tècniques, administratives i de qualitat.

L'any 2011 va formar part de llista CiU, entrant a formar part del grup de govern, ocupant la regidoria de Promoció Econòmica, Fires i Mercats.

En la nova legislatura 2019 - 2023, ocupa les regidories de promoció econòmica, Noves tecnologies, Turisme, Fires i Mercats.


Maria Fusté i Marsal
-
Fotografia Maria Fusté i Marsal

Maria Fusté Marsal, nascuda el1964 a Les Borges Blanques, va estudiar la carrera d’Educació Primària

a la Facultat de Ciències de l’Educació de Lleida i, des de l’any 1990 treballa de funcionària a

l’Administració General de la Generalitat de Catalunya.

Des de l’any 2011 forma part de l’equip de govern de l’ajuntament de Les Borges Blanques, ocupant les

regidories d’Ensenyament, Joventut, Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació (2011-2015) i de

Patrimoni i Equipaments Culturals, Participació, Transparència i Bon Govern, Ensenyament i Joventut

(2015-2019).

En aquest tercer mandat consecutiu (2019-2023) ocupa les regidories d’Ensenyament, Participació,

Transparència i Bon Govern, i la tercera tinença d’alcaldia.


Ariadna Salla Gallart
-
Fotografia Ariadna Salla Gallart

Nascuda a Les Borges Blanques el 22 de juny del 1987. Tècnica compartida de joventut. Estudiant de criminologia. Involucrada en diverses associacions del municipi i membre de la Comissió de festes de la vila.

En aquesta legislatura 2019 - 2023 ocupa les regidories de Cultura i patrimoni, benestar social, salut i LGTB i festes.


Daniel Not Vilafranca
-
Fotografia Daniel Not Vilafranca

Daniel Not Vilafranca, casat a les Borges i pare de dues nenes.

Va estudiar al col·legi Joan XXXIII i a l'institut de Batxillerat de les Borges Blanques.

Va començar a treballar al sector de la construcció l'any 1989, tres anys després va muntar la seva pròpia empresa fins a l'actualitat.

Des de l'any 1997 que és militant de CDC, l'any 2011 va ser elegit cap local a les Borges i va prendre part de la llista municipal a les eleccions del mateix any. L'any 2015 va tornar a formar part de la candidatura i va ser escollit regidor.

Sempre lligat a diverses associacions esportives, de les quals va ser president del F.C. Borges, soci de la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) des de l'any 2009. L'hi agrada caminar, practicar barranquisme i raquetes.

És un enamorat del Terrall i de la ciutat de les Borges Blanques.

En aquest mandat 2019 - 2023 ocupa les regidories d'urbanisme i vies i camins.


Mariazel Viladoms i Bellart
-
Fotografia Mariazel Viladoms i Bellart

MARICEL VILADOMS BELLART, nascuda al les Borges Blanques l'any 1971, casada i amb tres fills.

Va estudiar al col.legi Juan XXIII , a l'institut Josep Vallverdú i a l'acadèmia de perruqueria Coses 2000.

Va començar a treballar a l'any 1991 com a perruquera i en l'actualitat està treballant de acompanyant de transport escolar pel Consell Comarcal.

L'any 2019 ha entrat a formar part, com a independent, de la llista de junts per les Borges i actualment ocupa les regidories de esports i juventut.

En aquesta legislatura 2019 - 2023 ocupa les regidories d'Esports i joventut


Oriol Satorra i Mateus
-
Fotografia Oriol Satorra i Mateus

Oriol Satorra Mateus, nascut a Les Borges Blanques l’any 1987. Casat i amb dos fills, el Roc i l’Olau.

Tècnic superior en Administració i Finances i acabant el grau d’Administració i Direcció d’Empreses per la UOC.

Actualment treballa a l’administració del Col·legi Mare de Déu de Montserrat. Membre del grup de Diables i Tabalers Borjuts i altres associacions a nivell local i de país.

Va entrar a la seva primera llista electoral aquest passat 2019. Ocupa les regidories d’Economia i Hisenda i Recursos Humans.