Les Borges Blanques celebra la 33a Trobada Intergeneracional de les Garrigues aquest dissabte

29/05/2024

Aquest dissabte, 1 de juny, les Borges Blanques serà l'escenari de la 33a Trobada Intergeneracional de les Garrigues, un esdeveniment anual que se celebra a diferents municipis de la comarca. Organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues i el Consell Consultiu de la Gent Gran de les Garrigues, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques i diverses associacions locals, aquesta trobada busca fomentar el sentiment de pertinença a la comarca de la Gent Gran i esdevé una jornada de retrobament.

La trobada és oberta a tothom, tot i que tradicionalment reuneix especialment els membres dels casals de la gent gran de diversos municipis de les Garrigues. El programa d'activitats és variat i pensat per a tots els gustos.

La jornada començarà a les 10 hores amb un concurs de bitlles i petanca al Terrall i una visita guiada pel nucli històric de les Borges Blanques. Continuarà amb la celebració de l'eucaristia a les 11:15 hores. A les 12 hores, a la plaça del Terrall, es podrà gaudir d'una exhibició i masterclass de ball country, seguida a les 13 hores d'una ballada de sardanes amb la cobla 11 de Setembre.

El dinar de germanor tindrà lloc a les 14 hores al Pavelló de l'Oli, i a les 16:30 hores es duran a terme els parlaments de les autoritats, juntament amb el reconeixement a la parella i a la persona més grans assistents a la trobada. La jornada continuarà amb una actuació d'escala en hi-fi en col·laboració amb l'Associació de la Gent Gran de les Borges Blanques, i es clourà amb un ball de tarda amb Ruben's a les 18 hores.

A més de les activitats programades, durant tota la jornada es podrà visitar una exposició d'obres artístiques a càrrec de l'Associació de Dones 'La Rosada' de les Borges Blanques.

Aquest esdeveniment anual és una oportunitat única per reforçar els llaços entre generacions i celebrar la cultura i tradicions de la comarca de les Garrigues. Els organitzadors esperen una gran participació i conviden a tothom a unir-se a aquesta jornada festiva i plena d'activitats.

Consell Comarcal de les Garrigues

 

Les Borges Blanques, 29 de maig de 2024

33a Trobada Intergeneracional de les Garrigues