Èxit rotund a la 17a Trobada Motera de les Borges Blanques amb els Motards Fot-li Gastoooo!

16/06/2024

Aquest diumenge, les Borges Blanques han acollit amb gran èxit la 17a Trobada Motera amb els Motards Fot-li Gastoooo!, que ha omplert de motos la capital de la comarca. Amb més de 400 motos i més de 500 esmorzars servits, la jornada ha estat un èxit rotund.

La trobada ha començat amb una concentració i esmorzar per a tots els participants, seguit d'un sorteig d'obsequis que ha generat gran expectació. El dinar al pavelló de l'Oli ha posat el punt final a un dia ple d'activitats i germanor entre els motards.

Un dels moments més destacats de la jornada ha estat l'exhibició de l'Àlex Pifarré, campió local de Trial de Catalunya. Pifarré, que va ser escollit millor esportista de les Borges de l'any a la XXXIII Festa de l'Esport de les Borges celebrada a l'abril, ha demostrat una vegada més el seu talent excepcional. Aquest jove esportista ha aconseguit el primer lloc en el campionat de Catalunya Open, el segon lloc en la categoria màxima infantil i el cinquè lloc al Campionat d'Espanya.

La 17a Trobada Motera ha estat un clar exemple de la passió i l'esperit de comunitat que caracteritzen els Motards Fot-li Gastoooo!, consolidant aquest esdeveniment com una cita ineludible per als amants de les motos i el motor. L'organització i els participants ja esperen amb il·lusió pròxima edició, amb l'objectiu de continuar superant-se i oferint una jornada inoblidable a tots els assistents.

Les Borges Blanques, 16 de juny de 2024.

17a Trobada Motera