El Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques passa a anomenar-se Centre de Tecnificació Tennis Taula Enric Vall en el seu 10è aniversari

Aquest dissabte al migdia, s'han commemorat els 10 anys de la inauguració del Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques amb un emotiu acte en el qual les instal·lacions han estat reanomenades com a Centre de Tecnificació Tennis Taula Enric Vall, en honor al president del Tennis Taula i un dels principals impulsors del projecte, Enric Vall.

La jornada ha coincidit amb el 70è aniversari d'Enric Vall, qui ha rebut aquesta sorpresa molt especial durant els parlaments que han comptat amb la presència d'Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques l'any de la inauguració, el 2014, i l'actual alcalde Josep Ramon Farran. Aquesta decisió reconeix la contribució significativa de Vall en el desenvolupament del tennis taula a la ciutat.

A més, s'ha destacat una notícia recent de gran rellevància per a la comunitat esportiva local: l'Enoli Les Borges Vall seguirà competint a la Superdivisió gràcies a la renúncia del San Sebastian de los Reyes.

Aquest acte de commemoració ha servit per recordar els inicis del projecte, valorar els èxits aconseguits fins ara i mirar cap al futur amb optimisme i amb la ferma voluntat de continuar fomentant l'esport i la formació de nous talents.

Tennis Taula de les Borges Blanques