Montserrat Casals i Serrano
-
Fotografia Montserrat Casals i Serrano

Montserrat Casals Serrano, veïna de les Borges Blanques, i que viu en Crta. N-240 Km 70.

Casada i mare de fill i filla. Docent en actiu des del curs 87-88 amb destinació en un centre públic del departament d'educació i Universitats. Institut Caparrella – Lleida. Llicenciada en: Títol universitari oficial de llicenciada en Ciències del Treball, Centre: facultat de dret i economia UDL. Any titulació: 2005/2006.

PREMI EXTRAORDINARI DE LLICENCIATURA EN CIÈNCIES DEL TREBALL, de la facultat de Dret i Economia, corresponent al curs 2005/2006. Lleida, 21 de setembre de 2007.

Diplomada en: Títol universitari oficial de Graduada social. Centre: Escola universitaria de graduats socials de lleida. Any titulació: 1998.

CONVALIDACIÓ DE CRÈDITS PER NOVA TITULACIÓ: RELACIONS LABORALS, Centre: Escola universitaria releacions laborals. Any titulació: 11/06/2003. Diplomada en Relacions Laborals.

TECNICO ESPECIALISTA INFORMATICA DE GESTIÓN, Centre: Institut politecnic de formació professional de lleida . Any titulació: 1986.

Ha estat vinculada a moviments sobiranistes, culturals i en defensa dels drets socials. És membre d'Omnium cultural. Ha participat en la vida social del poble, essent en dues ocasions secrètaria i presidenta de l'AMPA col.legi Montserrat, membre de la junta de l'escola de futbol Som Garrigues entre altres coses.