Josep R. Farran Belart
-
Fotografia Josep R. Farran Belart

Josep Farran és bomber de professió. Vinculat al món sobiranista, cultural i en defensa del medi ambient i dels drets socials, va participar a l'organització de la consulta del 13D, a Som Lo Que Sembrem, a Marea Blanca Borges i a l'Ateneu. Soci de Som Energia, Som Connexió i de les finances ètiques COOP57, entén la sobirania com un exercici, diari i col·lectiu, per apropiar-nos de les nostres vides, des d'un sentit de poble lligat a la solidaritat i al compromís de prendre partit.


M. Eugènia Porqueres Giné
-
Fotografia M. Eugènia Porqueres Giné

M. Eugènia Porqueres, veïna de les Borges Blanques, parella de fet, amb una filla.

Per estudis i feina vaig viure uns anys a Alemanya i Anglaterra. Sóc llicenciada en Filologia Anglesa i graduada en Educació Primària. També tinc un Màster en Educació Inclusiva. Treballo de mestra de primària i secundària al Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques, on també he format part de l’AMPA.


Salvador Noguera i Vilalta
-
Fotografia Salvador Noguera i Vilalta

Nascut a Cervera el 1960, va estudiar fins acabar el Batxiller Superior. Als 15 anys va entrar a treballar a una Entitat Bancària, ja a les Borges Blanques. Ha estat en varis càrrecs de responsabilitat durant els 44 anys que hi porta treballant. Actualment ha deixat responsabilitats, per poder tenir la màxima disponibilitat per dedicar-se als temes municipals, des de la oposició, així com a treballar per aconseguir la Indepencia de Catalunya.


Montserrat Casals i Serrano
-
Fotografia Montserrat Casals i Serrano

Montserrat Casals Serrano, veïna de les Borges Blanques, i que viu en Crta. N-240 Km 70.

Casada i mare de fill i filla. Docent en actiu des del curs 87-88 amb destinació en un centre públic del departament d'educació i Universitats. Institut Caparrella – Lleida. Llicenciada en: Títol universitari oficial de llicenciada en Ciències del Treball, Centre: facultat de dret i economia UDL. Any titulació: 2005/2006.

PREMI EXTRAORDINARI DE LLICENCIATURA EN CIÈNCIES DEL TREBALL, de la facultat de Dret i Economia, corresponent al curs 2005/2006. Lleida, 21 de setembre de 2007.

Diplomada en: Títol universitari oficial de Graduada social. Centre: Escola universitaria de graduats socials de lleida. Any titulació: 1998.

CONVALIDACIÓ DE CRÈDITS PER NOVA TITULACIÓ: RELACIONS LABORALS, Centre: Escola universitaria releacions laborals. Any titulació: 11/06/2003. Diplomada en Relacions Laborals.

TECNICO ESPECIALISTA INFORMATICA DE GESTIÓN, Centre: Institut politecnic de formació professional de lleida . Any titulació: 1986.

Ha estat vinculada a moviments sobiranistes, culturals i en defensa dels drets socials. És membre d'Omnium cultural. Ha participat en la vida social del poble, essent en dues ocasions secrètaria i presidenta de l'AMPA col.legi Montserrat, membre de la junta de l'escola de futbol Som Garrigues entre altres coses.


Marta Urgell Mònico
-
Fotografia Marta Urgell Mònico

Marta Urgell Mònico, és tècnica en educació infantil. Molt vinculada al municipi políticament i al teixit associatiu. Actualment pertany a la colla sardanista Brut Natura i a la Junta de l'escola comarcal de futbol Garrigues. Però a format part de l'Ateneu popular garriguenc, de les ampes de la llar d'infants municipal i de l'escola Joan XXXIII i de la comissió de festes entre d'altres....