Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Pubillatge

Noticies Pubillatge

  • JUTGE DE PAU

  • APROVACIÓ PROJECTE ARXIU COMARCAL DE LES GARRIGUES

  • SUBVENCIONS PEL PAGAMENT DE LLOGUER PER FAMILIES EN RISC

Hereu

Hola, sóc l’Eduard Gomes París, Hereu de Les Borges Blanques 2013-2014, nascut l’any 1992.

Amant de l’escalada, del bon rotllo amb els amics i també de la meva feina.
En aquests moments exerceixo com autònom i em dedico exclusivament a la sonorització i organització d’espectacles, difícil combinació per poder gaudir d’aquesta gran família que és el pubillatge. Un grup de gent amant de la cultura i les tradicions catalanes, que treu el millor de sí mateix a les trobades arreu del nostre país.
Sembla estrany però en el poc temps que malauradament li he pogut dedicar, he viscut emocions úniques i intransferibles. Tot un privilegi.

Pubilla

Sóc la Gisela Falcó Vila, pubilla de Les Borges Blanques 2013-2014 i vaig néixer l’any 1995.
Estic estudiant 2n curs de Biotecnologia a la Universitat de Lleida i compagino els meus estudis per anar a classes d’anglès i francès.
Les meves aficions són el ball i jugar a tennis, a més de la lectura.
L’estiu del 2013, quan des de l’Ajuntament de Les Borges es va tornar a impulsar la figura de la pubilla i l’hereu i es va innovar en els representants de la pubilleta i l’hereuet, vaig sentir una forta curiositat per aquesta tradició. Dies més tard, sortia elegida com a pubilla del meu poble. Actualment he visitat molts indrets de Catalunya i he conegut gent d’arreu, la qual cosa fa que aquesta experiència sigui immillorable.

Hereuet

Hola, hem dic Jordi Vallés Ruiz,  estudio 6é curs de primària, a l’Escola Pública Joan XXIII,  m’agrada jugar a futbol i des de els sis anys vaig a taekwondo al gimnàs del meu poble.
Sóc l’ hereuet de Les Borges Blanques des de Setembre de 2013, i m’agrada ser-ho perquè he fet molts amics,  he visitat molts  pobles de Catalunya i  he conegut  les seves cultures i tradicions.

Pubilleta

Hola, sóc la Marina, la pubilleta de Les Borges Blanques i tinc 11 anys. Les meves aficions són muntar a cavall i fer taek-wondo. M’agrada ser la pubilleta de Les Borges perquè m’agrada representar el meu poble als actes locals que es duen a terme, com per exemple, l’acte de commemoració a Lluís Companys, la Fira de l’oli etc.

Ajuntament de les Borges Blanques
Facebook Twitter Instagram

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70

Ciutat agermanada amb:

  • Tuluges
  • Les Borges del Camp
  • Carlet