L'obertura de les piscines municipals de les Borges Blanques s'avança al 2 de juny

Dues setmanes abans que els anys anteriors, coincidint amb l'inici de la jornada intensiva a les escoles. En casos d'onada de calor, tindran entrada gratuïta els col·lectius vulnerables: els menors de 13 anys i majors de 65 i les dones embarassades. 

Les Borges Blanques avança l'obertura de les piscines municipals al 2 juny, dues setmanes abans dels anys anteriors, coincidint amb l'inici de la jornada intensiva a les escoles.  

L'horari de les dues primeres setmanes, fins al dia 14 de juny, serà de 12 a 20 hores, mentre que el diumenge 2, el dissabte 8 i el diumenge 9 serà de 10 a 20 hores. Aquest últim horari es mantindrà fins a final de temporada, el 30 d'agost, el divendres de Festa Major.  

La compra d'entrades i abonaments es podrà fer, a partir del 27 de maig, a través de l'aplicació eAgora; i a la taquilla de les piscines, a partir del 3 de juny, de dilluns a divendres, en horari de 12 a 20 hores. 

Els i les banyistes podran escollir entre la compra d'entrades individuals, abonaments de deu sessions i de temporada. 

En casos d'onada de calor, tindran una bonificació del 100% en l'entrada individual els col·lectius considerats vulnerables, en particular, menors de 13 anys i majors de 65 anys i dones embarassades.

Entrades individuals

L'entrada infantil, fins a 4 anys, i els usuaris d'estades esportives tindran entrada gratuïta. L'entrada jove de 5 a 17 anys i dels jubilats i pensionistes tindrà un preu de 2,5 euros, mentre que l'entrada d'adult, a partir de 18 anys, valdrà 4 euros.  

Abonaments 10 sessions

Els abonaments infantils dels usuaris fins a 4 anys tindran entrada gratuïta. Els abonaments de 10 sessions per a joves, de 5 a 17 anys, i els jubilats i pensionistes tindran un preu de 15 euros, mentre que l'abonament d'adult, a partir de 18 anys, tindrà un preu de 25 euros. 

Abonaments temporada

L'abonament infantil, fins a 4 anys, i els membres del camp de treball de l'oficina jove seran gratuïts. Els abonaments de temporada de joves de 5 a 17 anys tindrà un preu de 20 euros. Els abonaments d'adults, a partir de 18 anys, pagaran un preu de 35 euros, mentre que els abonaments de jubilats i pensionistes tindran un cost de 21 euros.                            

Bonificacions

Pel que fa a les bonificacions, es faran descomptes en els abonaments de temporada a joves i adults. Els i les banyistes que tinguin un grau de discapacitat del 33% fins al 49% i les famílies nombroses o monoparentals, tindran un descompte del 50%. Les persones que justifiquin un grau de discapacitat a partir del 50%, tindran entrada gratuïta, ja que es fa un 100% de descompte en els abonaments. Finalment, les persones aturades tindran un descompte del 30%. També es faran bonificacions als titulars del Carnet Jove, amb una bonificació del 30% en totes les modalitats de tarifa. 

Els descomptes es faran sempre que es presenti la documentació sol·licitada, com el carnet de família nombrosa o monoparental, el grau de discapacitat, atur, etc. 

 

Les Borges Blanques, 22 de maig de 2024.

Piscines municipals