Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

En marxa un projecte per apropar la lectura als infants de les Borges Blanques

25/10/2021

Les Borges Blanques acull per segon any iniciatiu el projecte ‘L’hora del conte, ara a l’escola i a casa’, una iniciativa que va engegar l’any passat la Biblioteca Pública Marquès d’Olivart amb l’objectiu d’apropar la lectura a tots els infants del territori i, al mateix temps, aproximar les històries, els contes i els llibres a les aules i a les cases. Enguany, la iniciativa, que va començar la setmana passada i s’allargarà durant tot el curs escolar, s’ha dut a terme de manera conjunta entre la biblioteca i el Pla Educatiu d’Entorn del consistori borgenc.

Aquest 20 d’octubre es van dur a terme les primeres sessions del projecte als col·legis, a càrrec de la companyia No Patiskos. En concret, els i les alumnes d’educació infantil, de primer i segon de primària dels col·legis Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat, van poder gaudir de la lectura des d’una perspectiva lúdica, gràcies a l’hora del conte, que es va traslladar a les escoles. En total, uns 270 infants dels diferents col·legis van participar en aquesta iniciativa.

Igualment, i per tal de donar continuïtat al projecte, la Biblioteca Pública Marquès d’Olivart ha proporcionat un total de 1.450 llibres en caixes i motxilles lectores dins de les aules, amb les quals els i les alumnes podran gaudir dins i fora de l’escola fins al pròxim 19 de novembre.

Vuit sessions durant tot el curs
La segona sessió del projecte ‘L’hora del conte, ara a l’escola i a casa’, està prevista per als pròxims dies 24 i 29 de novembre, i les activitats es realitzaran en cadascuna de les escoles del municipi. En total, estan previstes 8 sessions formatives, quatre al col·legi Joan XXIII i quatre al col·legi Mare de Déu de Montserrat.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Alumnes en la primera sessió de l'Hora del Conte

Alumnes en la primera sessió de l'Hora del Conte

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70