Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges prepara un concert d’havaneres i un espectacle musical i humorístic per aquest cap de setmana

16/07/2021

Ja està tot a punt per a un nou cap de setmana ple d’activitats culturals a les Borges. Aquest divendres, l’Associació d’Amics del Terrall organitza un dels seus tradicionals concerts d’havaneres i dissabte, la plaça Independència serà l’escenari d’un espectacle que combina humor i qualitat musical, a càrrec de la companyia T-Gracia.

En concret, aquest divendres, 16 de juliol, l'Associació Amics del Terrall muntarà un concert d'Havaneres amb el Grup d'havaneres Xarxa, una formació musical provinent del Poble Sec amb una llarga trajectòria sobre els escenaris que interpretarà els temes més representatius d’aquest gènere musical d’origen cubà. L’activitat es desenvoluparà als jardins del Terrall, a partir de les 22.30 hores.

D’altra banda, aquest dissabte, 17 de juliol, la companyia T-Gracia torna a les Borges amb ‘3 tenors? Un concert amb tres veus’, una proposta que es desenvoluparà a partir de les 22 hores a la plaça Independència. Aquest espectacle musical i teatral narra la història d’una formació de tenors que està a punt d’iniciar un concert, però un dels intèrprets no hi pot arribar, de manera que la missatgera de la notícia, una acomodadora del teatre, s’acaba oferint per cantar en lloc de l’artista. Es tracta d’una activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Espectacles gratuïts amb inscripció prèvia
Totes dues activitats són completament gratuïtes, malgrat que és necessària la inscripció prèvia per poder-hi assistir. Per apuntar-se a les diferents propostes, caldrà reservar l’entrada abans dels espectacles a través del web culturaborgesblanques.cat, o bé a través d’una trucada al telèfon del consistori, 973 14 28 50.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Concert d'Havaneres al Terrall

Espectacle 3 tenors

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70