Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges recapta 932 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple en una nova edició del ‘Mulla’t’

15/07/2021

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha aconseguit recaptar un total de 932 euros per lluitar contra l’esclerosi múltiple, en el marc de la campanya ‘Mulla’t’, una iniciativa que té per objectiu recaptar fons per aturar l’impacte d’aquesta malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen 9.000 persones a tot Catalunya.

La capital de les Garrigues es va sumar a aquesta iniciativa el diumenge, 11 de juliol, en què va destinar l’import de totes les entrades adquirides durant tota la jornada de diumenge a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). D’aquesta manera, i durant tot el dia, les persones que es van apropar a les piscines de la capital de les Garrigues van poder col•laborar amb la investigació de l’esclerosi múltiple.

En concret, va aconseguir recaptar 341 euros provinents de la venda d’entrades a les piscines i 591 euros provinents de la venda de diversos productes solidaris de la FEM, que també va tenir lloc al mateix recinte.

La regidora d’Esports i Joventut de les Borges, Maricel Viladoms, s’ha mostrat molt satisfeta amb el grau de participació que ha tingut la iniciativa i ha explicat que “amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre recolzem les causes benèfiques”.

Campanya oberta fins a finals de setembre
La campanya ‘Mulla’t’ és una iniciativa que la FEM promou a unes 450 piscines catalanes des de 1194. En aquesta edició i fins al moment, ha aconseguit 145.784 euros dels 300.000 que s’havia marcat com a objectiu per posar fi a aquesta malaltia, per ara incurable. Les donacions encara es poden efectuar a través del web del Mulla’t fins a finals de setembre amb la compra de productes solidaris.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El 'Mulla't' a les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70