Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Darrers dies per a participar a la desena campanya de la Xarxa Barris Antics, Compra i Guanya, a les Borges

19/10/2020

Totes les persones que vulguin participar a la desena campanya de la Xarxa Barris antics amb el lema “Compra i guanya”, encara tenen temps fins a la finalització del mes d’octubre. Per fer-ho, només cal que s’adrecin a algun dels 88 comerços de les Borges Blanques que enguany s’hi han adherit, juntament amb uns altres 30 municipis d’arreu de Catalunya, i omplin una butlleta per participar en el sorteig de fins a 31 premis cedits pels municipis organitzadors.

La campanya té per objectiu treballar en xarxa per promocionar el comerç de proximitat dels nuclis antics i el potencial turístic i cultural de cada territori, i també premiarà els comerciants amb el sorteig d’un altre obsequi amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació. Les butlletes participants han de dipositar-se en una urna situada als baixos de l’Ajuntament de les Borges on també hi haurà un llistat de les fitxes dels premis que se sortejaran.

En concret, les Borges sortejarà un premi valorat en 130 euros per a gaudir el 23 de gener de 2021. Inclou una visita guiada al nucli antic del municipi, a més a més d’una visita a la Fira de l’Oli amb tast d’olis maridat, una degustació i un lot de productes de la terra. El premi també inclou el dinar i dues visites guiades; una a l’Espai Macià, el museu dedicat a la figura de Francesc Macià, i una altra al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la indústria de l’oli.

El sorteig tindrà lloc el dijous, 5 de novembre a les 20.30 hores al Centre Cívic i l’entrega dels premis es durà a terme l’11 de novembre a les 19.30 hores, en un lloc de les Borges pendent de concretar.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

L'urna i els premis de la campanya Compra i Guanya a les Borges 2020.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70