Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

El Ple de les Borges aprova l’allargament de les actuacions del Pla de Barris fins a finals del 2019

26/07/2018

El Ple municipal de les Borges Blanques d’aquest dijous, 26 de juliol, ha aprovat per unanimitat la inversió que servirà per a realitzar millores i arranjar alguns carrers més del Centre Històric de la capital garriguenca, en funció dels que els tècnics valorin i del que la disponibilitat pressupostària permeti.

Amb aquestes noves actuacions es pretén donar continuació a les accions de dignificació del casc antic del municipi, complementant les inversions dutes a terme en el marc del Projecte d’intervenció integral del Barri del Casc Antic i de l’Entorn Urbà Històric de la capital de les Garrigues.

Durant el Ple també s’ha tirat endavant la sol·licitud d’ampliació del termini d’execució d’aquest pla de millora del Centre Històric que s’allargarà fins al 31 de desembre de 2019. Així mateix, s’ha aprovat una ordenança amb els vots a favor dels 7 regidors de l'Equip de Govern, 4 vots en contra d'ERC i 1 abstenció de la CUP, que regularà les bases per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació dels arcs dels porxos de la plaça de l’1 d’octubre.

D’altra banda, també ha prosperat declarar d’especial interès o utilitat municipal l’ampliació del dipòsit de residus sòlids urbans de les Borges Blanques. Aquesta declaració ha tirat endavant amb els vots a favor dels 7 regidors de l’equip de govern, 4 vots en contra d’ERC i 1 abstenció de la CUP. Amb aquest acord, l’obra, promoguda pel Consell Comarcal de les Garrigues, tindrà una bonificació del 70% sobre el total de 31.364, 87 euros, essent l’import final bonificat de 21.955, 40 euros.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Un Ple passat de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70