Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges enderroca l’antic Mercat Central

22/07/2015

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha començat a enderrocar l’antic Mercat Central de la capital de les Garrigues, ubicat al xamfrà dels carrers Catalunya i Indústria.

Desprès d’haver convidat tres empreses a concórrer a la licitació d’aquesta obra, finalment ha estat adjudicat a B.Biosca SL, per un import de 20.240,88 euros (IVA inclòs), que el consistori borgenc ha ordenat executar subsidiàriament, a causa del mal estat que presentava l’edifici. L’empresa adjudicatària va començar l’enderroc el dilluns de la setmana passada, i està previst que finalitzi en uns 10 dies, després que durant el mes de maig es realitzessin els treballs previs a l’enderroc, per a mantenir les línies de telefonia i electricitat existents a l’immoble.

Des de la regidoria d’Urbanisme s’ha informat que en aquest propers dies hi haurà talls intermitents del trànsit als carrers Catalunya i al carrer Indústria, a l’alçada de l’antic Mercat Central, a causa dels treballs de les màquines a l’obra.

A més, el regidor Francesc Mir, ha manifestat que “l’Ajuntament està negociant amb la vintena de propietaris, per a poder destinar el solar a usos d’aparcament municipal durant els propers 6 anys, a canvi d’assumir una part de les despeses d’enderroc i de bonificar-los l’IBI”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Les obres d'enderroc de l'antic Mercat Central de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70