Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Xerrada sobre la prevenció de residus aquest dimecres a les Borges

18/11/2019

Les Borges Blanques celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, amb una xerrada d’àmbit comarcal per a ajudar a prevenir la producció de residus, aquest dimecres, 20 de novembre, a les 17.30 hores, al Centre d’Empreses Innovadores (CEI), ubicat a l’Av. Francesc Macià de la capital garriguenca.

La iniciativa, organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Comarcal de les Garrigues, anirà a càrrec del tècnic comarcal Jordi Tatjé i portarà per títol “El millor residu és el que no es produeix”, i també oferirà als assistents informació sobre les dades disponibles actualitzades, sobre la recollida dels residus i amb explicacions de les previsions de futur.

En el transcurs de la sessió es facilitaran els nous cubells per a la recollida de la fracció orgànica a tots els assistents, amb les seves corresponents bosses compostables, per a facilitar la recollida selectiva de les escombraries a la comarca.

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, ha exposat que “ens interessa l’opinió, suggeriments i queixes de la ciutadania per poder avançar junts en el reciclatge. Sense una conscienciació ferma no tindrem l'entorn desitjable. Nosaltres som els que fem que el medi ambient sigui saludable, amb la nostra actitud i predisposició. Hi ha coses sobre les quals no podem manar, però n'hi ha unes altres sobre les quals sí que tenim potestat”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Cartell de la xerrada sobre prevenció de residus, d'aquest 20 novembre, a les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70