Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Torna la Ruta de la Tapa de les Borges amb la participació de 14 establiments

28/06/2019

 Les Borges Blanques organitza una nova edició de la Ruta de la Tapa aquest estiu. El certamen, que enguany compleix cinc anys, tindrà lloc els dies 12, 13, 19, 20 i 26 de juliol i compta amb la participació de 14 establiments que oferiran fins a un total de 28 tapes diferents.

Les persones participants podran degustar les tapes variades, a més a més d’una beguda, a un preu de 2,5 euros. Com ja és tradició, l’últim dia de la Ruta, entre les 20 i les 24 hores, es durà a terme un sorteig on es rifaran 3 premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. A més a més, aquells que omplin el fulletó de la Ruta amb el segell de sis bars diferents se’ls regalarà una samarreta de la V Ruta de la Tapa.

En aquesta ocasió hi prendran part el bar Arbequi@; el bar de vidre; el bar Memphis; el bar Mònico; el bar-restaurant La Pruna; el bar-restaurant Típic Kanandreu; el bar Sancho; la cafeteria Slàvia, la cerveseria O’Brothers; el Niu; la Tertúlia; Mil Feliz, el Restaurant Erigard i la Tasca la Taca.

Cal recordar que durant la festa de cloenda de l’anterior edició, es van vendre més de 2.500 tapes, a més a més de 400 litres de cervesa i 700 refrescs.

La V Ruta de la Tapa està organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Imatge de les parades de la IV Ruta de la Tapa al Terrall.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70