Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges acull el primer concert del 8è Garrigues Guitar Festival

27/06/2019

Els Jardins del Terrall de les Borges Blanques seran la seu del primer concert que donarà el tret de sortida a la 8a edició del Garrigues Guitar Festival "Memorial Emili Pujol" 2019. La primera actuació tindrà lloc aquest dissabte, 29 de juny, a les 21 hores, de la mà del Duo Identidad chilena, amb Carlos Brito a la viola i Luis Guevara a la guitarra clàssica.

El Garrigues Guitar Festival és una trobada internacional d’instruments de corda polsada que va néixer el 2012, i que té l’objectiu de recuperar i difondre el treball musicològic del mestre Emili Pujol. Aquesta edició se celebrarà des del 29 de juny fins al 24 d’agost i hi ha programada prop d’una vintena de concerts en diversos pobles de les Garrigues. A més a més, tal com es va fer en l’anterior edició, el certamen surt dels límits administratius comarcals i farà parada a Torrebesses, al Segrià.

El concert que es realitzarà als Jardins del Terrall serà gratuït i comptarà amb un tast de productes de la terra. Amb les seves interpretacions, Brito i Guevara seran els encarregats d’unificar dos mons molt llunyans geogràficament, Catalunya i Xile, de la mà de cançons populars catalanes i el llenguatge modern de les obres xilenes.

El pròxim concert tindrà lloc el 6 de juliol al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros del Cogul amb el duet Seró & Herraiz.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El Parc de Terrall de les Borges en la VII edició del Garrigues Guitar Festival.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70