Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’artista Aurea Vives inaugura ‘Ventalls’ a l’Espai Macià

06/06/2019

La sala Arts25400 de l’Espai Macià de les Borges inaugurarà aquest divendres, a les 19 hores, l’exposició ‘Ventalls’ de l’artista establerta a les Borges Aurea Vives. Es tracta d’una mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, que engloba una col·lecció de 51 ventalls de múltiples tonalitats pintats a l’oli per les dues cares. D’altra banda, l’Escola de Música de les Garrigues oferirà un Concert de Primavera a les 19.30 hores als Jardins del Terrall.

Vives, nascuda a Saragossa però resident a les Borges des de fa 8 anys, pinta i imparteix cursos de mandales, creacions que ha exposat en diverses ocasions a l’Espai Macià. Aquest cop, canvia de registre i innova amb els ventalls, un objecte quotidià que – assegura – no havia necessitat mai fins a la seva arribada la capital de les Garrigues.

Segons explica l’artista, la intuïció és qui la guia a l’hora d’elaborar les seves obres. A més a més, amant de la natura, el mar i la muntanya, moltes de les creacions de Vives evoquen paisatges naturals. Actualment, combina la pintura amb l’escriptura i acaba d’escriure un llibre que espera poder publicar en els pròxims mesos.

‘Ventalls’ es podrà veure a la Sala Arts25400 de les Borges del 7 al 26 de juny, ambdós inclosos, i la inauguració inclou un tast de productes de la terra.

Concert de Primavera de l’Escola de Música de les Garrigues

D’altra banda, aquest mateix divendres, a les 19.30 hores, l’Associació Amics del Terrall ha organitzat un Concert de Primavera a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música de les Garrigues. Hi prendran part una cinquantena d’alumnes dels grups de la banda, corda i percussió de l’Escola i tocaran peces basades amb diferents tipus de música de ball. Tindrà lloc davant de la Biblioteca, a l’emblemàtic entorn dels Jardins del Terrall.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Concert de fi de curs de l'Escola de Música de les Garrigues.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70