Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Més de 750 participants omplen el Terrall en el 28è Concurs de paelles de les Borges

03/06/2019

La XXVIII edició del Concurs de paelles d’arròs als Jardins del Terrall ha tancat aquest diumenge amb una xifra rècord de participació amb la presència de 34 colles i més de 750 participants de totes les edats. I és que el bon temps ha acompanyat durant tota la jornada de germanor aquest tradicional certamen organitzat per l’Associació Amics del Terrall.

L’esdeveniment, ubicat a l’agradable epicentre de les Borges com és el Terrall, va començar a les 11 hores amb els preparatius i la decoració de les taules per part de les colles que van elaborar tota mena de paelles amb diversitat d’ingredients. De fet, l’únic requisit establert per l’organització, per demostrar la destresa culinària dels concursants, era l’arròs i el foc de llenya.

Així, entrada la tarda, la colla Les Garrigues es va emportar el premi a la Millor Paella, mentre que la colla Hidrowaians va erigir-se guanyadora de la millor Paella Jove. El guardó a la taula més ben decorada va recaure per la colla Andele – Andele III i el grup Tonyos i Tonyes van guanyar un accèssit en la mateixa categoria.

Finalment, la Quinta del 10 va ser un altre any la Colla més participativa, ja que va reunir un total de 70 persones al voltant de la seva paella.

Durant el balanç, el president de l’Associació Amics del Terrall, Josep Domènech, ha destacat l’alta participació i, sobretot, la presència del jovent a la festa: “la joventut s'hi ha bolcat, i això és molt important, ja que garanteix la continuïtat de l’esdeveniment i anima encara més a la participació”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Participants al 28è Concurs de cassoles.

La Quinta del 10, la colla més participativa.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70