Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Mir celebra l’alta participació i agraeix la confiança de l’electorat

27/05/2019

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha fet valoració aquest dilluns dels resultats electorals i ha agraït els 1.418 vots obtinguts en aquests comicis, els quals situen Junts per les Borges Blanques, el partit que representa, com la força política més votada per tercera legislatura consecutiva a la capital de les Garrigues.

Mir ha destacat l’alta participació d’aquests comicis, que han mobilitzat el 69,09% del cens (3.029 votants), gairebé un 10% més que a les darreres votacions municipals. Un electorat compromès que, amb el 47,22% dels vots els han adjudicat 7 regidors, per davant de la segona opció més votada, la coalició Borges per la República, que ha obtingut 6 representants.

Tot i no haver obtingut representació en aquestes eleccions, Compromís per les Borges - Candidatura de Progrés (antic PSC) ha reunit 148 vots (el 4,93%); Ciutadans ha obtingut 85 vots (el 2,83%); i el Partit Popular 53 vots (l’1,76%). Hi ha hagut 36 vots en blanc i 26 vots nuls.

Amb les xifres a la mà, l’alcalde de la capital de les Garrigues ha agraït la confiança dels borgencs i les borgenques i ha exposat que, tot i el desgast que suposa portar 8 anys al Govern, només han baixat 13 vots respecte als comicis anteriors. Unes xifres que els animen a seguir treballant pel projecte de transformació de la ciutat que van endegar l’any 2011.

Així mateix, Enric Mir ha allargat la mà a la segona formació amb representació a l’Ajuntament de les Borges: “malgrat que durant els pròxims 4 anys només hi haurà dues formacions amb representació al consistori, animo Borges per la República a treballar conjuntament des de la cordialitat i el respecte, alhora que a unir esforços per aconseguir una ciutat rica en projectes i propostes, i que atorgui una bona qualitat de vida als seus veïns i veïnes, especialment en tots aquells projectes cabdals de la ciutat”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Nou Equip de Govern de l'Ajuntament de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70