Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Ajuntament de les Borges obre un procés de selecció per contractar un tècnic o tècnica d’olis d’oliva i vins

11/04/2019

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat les bases per a la contractació, amb caràcter temporal, d’un tècnic o tècnica d’olis d’oliva i vins adscrit a l’àrea de Promoció econòmica de les Borges Blanques per tal d’incentivar el turisme i la gastronomia del territori.

La persona escollida tindrà un contracte de treball temporal per obra o servei amb una jornada laboral de 2 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a diumenge. S’estableix un horari variable, a concretar, en funció de les visites guiades organitzades per l’Ajuntament que es duguin a terme al municipi.

El contracte està previst que comenci el dia 1 de maig de 2019 i tingui una durada d’un any, amb dos mesos de prova.

El nou tècnic o tècnica s’encarregarà de realitzar tasts d’olis i vins, així com maridatges amb productes del territori, que es duran a terme en finalitzar les visites turístiques, per a totes aquelles persones interessades a realitzar aquesta activitat en el municipi.

Procés de selecció

Entre altres requisits, les persones aspirants hauran d’acreditar un coneixement intermedi de Català (nivell C) i estar en possessió de la titulació de Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’elaboració d’olis d’oliva i vins o del Curs avançat de tast d’olis.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció tenen 20 dies naturals a partir d’aquest divendres, 12 d’abril, per presentar la instància juntament amb el DNI, un currículum vitae i la resta de documentació necessària que s’haurà de tramitar en el registre general de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Cal tenir en compte que les persones que no surtin seleccionades entraran a formar part d’una borsa de treball que tindrà una vigència de dos anys.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Una de les activitats de Promoció Econòmica en el marc de la 56a Fira de l'Oli.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70