Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Una xerrada sobre òpera i la novel·la negra emmarquen una setmana cultural a les Borges Blanques

12/03/2019

La biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques ha organitzat aquesta tarda una xerrada al voltant de l’òpera ‘La Gioconda’ de Ponchielli. La conferència tindrà lloc a les 19 hores i anirà a càrrec de l’historiador i divulgador musical Pol Avinyó, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu. D’altra banda, aquest dijous, continuaran les jornades de novel·la negra dins de la tercera edició del Festival Les Borges Negres.

En col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges, el pròxim 13 d'abril la biblioteca Marquès d'Olivart ofereix a tots els amants de l'òpera una sortida cultural al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per veure i escoltar l’òpera ‘La Gioconda’ dins el programa LiceuBib, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques. Tots els interessats en la sortida tenen temps fins divendres per realitzar la inscripció.

Continuen les jornades de novel·la negra

D’altra banda, la sala Maria Lois, a les 18 hores, serà l’escenari de les trobades dels clubs de lectura de la biblioteca amb l'escriptor lleidatà Emili Bayo, que parlarà de dos dels seus títols ‘Més que ràbia’, centrat en una trama criminal a Lleida, i ‘Tan tuyo como tu muerte’, que tracta sobre les investigacions policíaques del sergent Abel Claramunt i la seva ajudant.

En la jornada de divendres, a les 19 hores, els autors invitats seran David Marín i Pau Juvillà que presentaran la seva novel·la a quatre mans ‘Primàries de sang’, editada per Pagès Editors.

D’aquesta manera, la novel·la negra regnarà a les Borges al llarg de tota la setmana. Tant és així que durant tot el dissabte passaran per la Biblioteca municipal una trentena d’escriptors que versaran sobre el gènere literari amb diverses presentacions i debats.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Xerrada de Pep Molist dins la tercera edició de Les Borges Negres.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70