Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Enric Mir demana unitat d’acció per defensar les millores a l’N-240

07/03/2019

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, ha demanat aquest dijous unitat d’acció al voltant de les reivindicacions per defensar les millores en el tram de carretera N-240 que va de Lleida a Montblanc. Mir ha lamentat que diversos col·lectius com RESCAP-2 utilitzin la seguretat vial d’arma electoral i els ha reclamat el retorn al consens per defensar conjuntament les necessitats d’aquesta via, una de les carreteres amb més accidents mortals de Catalunya.

El també representant de la plataforma Prou Morts a l’N-240 ha recordat que l’entitat que lidera és del tot transversal i està conformada per més d’una vintena d’ajuntaments i institucions de tots els àmbits i interessos. A més a més, l’alcalde borgenc ha reivindicat que, des de la creació de la plataforma, sempre han defensat totes i cadascuna de les accions que s’han dut a terme per ajudar a reduir la sinistralitat de la carretera, abans que es faci efectiu l’alliberament de l’AP-2 i el desdoblament de la via.

En aquest sentit, Mir ha volgut recordar la darrera reunió dels alcaldes que conformen la plataforma Prou Morts a l’N-240 amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín, del 12 de novembre passat. Una trobada per trobar solucions per reduir la sinistralitat de la carretera en què ja es va parlar sobre la necessitat d’augmentar el desviament obligatori per camions des de Montblanc fins a Soses i de la possibilitat d’incrementar les actuals bonificacions de què gaudeixen els vehicles pesants.

“És imprescindible trobar solucions conjuntes per l’N-240 per tal de millorar la seguretat, la rapidesa i el cost d’aquesta via que uneix el Cantàbric amb el Mediterrani i que, per molts habitants dels municipis de la comarca, és l’única sortida viària per anar a la capital”, ha remarcat Mir.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Reunió de la plataforma Prou Morts a l’N-240 amb Isidre Gavín el novembre passat

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70