Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Una excursió pels Torms i una sessió de ball, opcions per sortir de casa aquest diumenge a les Borges

08/02/2019

Aquest diumenge, 10 de febrer, el Centre Excursionista Borges – Garrigues ha organitzat una sortida pel terme dels Torms, al cor de la comarca garriguenca. L’excursió tindrà un recorregut de 19 quilòmetres i el seu nivell de dificultat és fàcil. Aquest diumenge també hi ha programada una tarda de ball al Pavelló de l’Oli amb Madison Grup.

La ruta del Centre Excursionista sortirà a les 8 hores des de la placeta del Terrall de les Borges i tots els excursionistes han d’emportar-se el dinar. La ruta alternarà el pas per punts panoràmics i també creuarà alguna font enmig del secà.

D’altra banda, aquest diumenge s’obriran inscripcions de la 3a Marxa de les Borges- Riu Set. La caminada de resistència, que està programada pel proper 24 de març, té un recorregut de 55,7 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell i forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2018 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La mateixa jornada també es realitzarà la 3a Marxa dels Bessons, de 25,5 quilòmetres, i la 3a Marxa de l’Aranyó, de 15,5 quilòmetres.

Sessió de ball amb Madison Grup
Cal recordar que, com cada diumenge, els amants del ball tenen una cita al Pavelló de l’Oli de les Borges. Així doncs, a les 19 hores, i per un preu de 4 euros, tothom que ho desitgi pot gaudir d’una llarga sessió de ball, aquest cop, de la mà de Madison Grup.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Una Sortida del Centre Excursionista Borges - Garrigues. (Foto: CEBG)

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70