Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

El Parc de Nadal de les Borges finalitza aquest divendres amb més de 1.500 entrades venudes

04/01/2019

El Parc de Nadal finalitza aquesta tarda a les Borges després de 7 dies d’activitats per als infants d’entre 0 i 14 anys i havent venut més de 1.500 entrades. En concret, ha tingut lloc de 16.30 a 20.30 hores els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i, enguany, a més a més del Pavelló de l’Oli, també s’ha ubicat al Pavelló Francesc Macià.

Segons el president del Grup d’Esplai Apassomi i entitat organitzadora del Parc de Nadal, Jordi Mas, el balanç és molt positiu ja que s’han realitzat activitats innovadores de molt èxit com ara la creació d’un sorral i també la posada en marxa d’un joc de construcció amb caixes de cartró grans dimensions. A més a més, el fet que s’hagi ampliat la superfície de lleure amb la incorporació del Pavelló Francesc Macià, ha estat molt favorable ja que “els infants de més edat han gaudit de més espai per jugar”.

Entre les activitats que s’han dut a terme al Parc de Nadal destaquen els pintacares, els tallers de manualitats i contacontes, els castells inflables i les sessions de dansa. Així mateix, els més grans han pogut gaudir de tres taules de pin- pon i una pista americana d’obstacles de grans dimensions.

Cal recordar que tots aquells que vulguin passar una bona estona, tenen temps per visitar el Parc de Nadal fins aquest divendres, de 16.30 a 20.30 hores, per un preu de 3 euros o de 2,5 euros si són socis de l’Esplai.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El sorral del Parc de Nadal que tant ha agradat aquests dies als infants de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70