Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Dos concerts i una gran festa de Cap d’Any, les propostes de les Borges per acomiadar el 2018

28/12/2018

Després de la festivitat de Nadal, les Borges ha preparat per aquest cap de setmana dos concerts a l’Església parroquial de les Borges. El primer tindrà lloc el dissabte, 29 de desembre, a les 21 hores, i anirà a càrrec de la formació els Solistes Classics Masters. Per la seva banda, el segon es durà a terme el diumenge 30 de la mà de l’Orfeó Terrall, a les 18 hores. Durant l’actuació hi haurà una bústia solidària que recaptarà fons per la Marató de TV3.

D’altra banda, el dilluns, 31 de desembre, els Campaners de les Borges i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges han organitzat una nova edició de l’Home dels Nassos. El popular personatge, que té tants nassos com dies li queden a l’any que se’n va, sortirà des de la plaça 1 d’Octubre i es passejarà pels carrers de la capital de les Garrigues amb una cercavila popular.

Nit de Cap d’Any

Per celebrar l’última nit de l’any 2018, l’Ajuntament de les Borges ha organitzat una festa al pavelló Francesc Macià amb el grup La Banda del Drac i amb les versions del conjunt AlbaRock. L’entrada a la festa, que tindrà lloc a partir de la 1 de la matinada, és gratuïta i tots aquells que vulguin realitzar la reserva de taules ho poden fer a l’Ajuntament, al Bar de Vidre i al ball dels diumenges fins al dia 30.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El grup de versions AlbaRock amenitzarà la nit de Cap d'Any a les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70