Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Comença el Parc de Nadal de les Borges amb desenes d’activitats i més superfície destinada al joc

El Parc de Nadal de les Borges comença aquesta tarda amb desenes d’activitats programades per als menuts i amb més superfície destinada al joc. Tindrà lloc de 16.30 a 18.30 hores els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener i, enguany, a més a més del Pavelló de l’Oli, també s’ubicarà al Pavelló Francesc Macià.

Com ja és habitual, entre les activitats que s’hi pot trobar la canalla hi ha castells inflables, tallers de manualitats, contacontes, jocs simbòlics i tradicionals, a més a més de material per practicar el tennis taula i pistes d’Slot.

Ampliació de la zona infantil amb un sorral

El Parc de Nadal és una activitat promoguda per l’Ajuntament de les Borges Blanques i organitzada pel Grup d’Esplai Apassomi, el qual s’encarrega d’atendre a través del joc els infants de 0 a 14 anys.

Segons Jordi Mas, president de l’Esplai, actualment l’entitat compta amb 200 nens i nenes i 25 monitors que organitzen i gestionen totes les activitats. A més a més, en aquesta nova edició, la zona infantil, situada al Pavelló de l’Oli, comptarà per primer cop amb un sorral i també amb un joc de construcció amb caixes de cartró de gran format.

D’altra banda, al Pavelló Francesc Macià, on s’hi instal·laran els jocs per als nens i nenes de més edat, s’ha organitzat una pista americana per superar obstacles que els més grans hauran de travessar amb el mínim de temps possible.

L’entrada té un preu genèric de 3 euros i de 2.5 euros per als socis de l’Esplai. Pels qui vulguin anar-hi tots els dies s’ha establert un abonament de 18 euros i, per als socis, 15 euros.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Els Parc de Nadal de les Borges.

Els infants gaudint al Parc de Nadal de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70