Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Intens cap de setmana a les Borges amb el IV Concurs de Campaners, el Dia de la Bicicleta i la I Trobada d’Autocaravanes

14/09/2018

La capital de les Garrigues ofereix un intens cap de setmana amb múltiples propostes per a petits i grans, entre les quals destaquen el IV Concurs de Campaners, el dissabte; el Dia de la Bicicleta, el diumenge; i la I Trobada d’Autocaravanes que es durà a terme durant els dos dies. A més a més, aquest divendres a les 20.30 hores l’Associació de Dones de les Garrigues ha organitzat una xerrada sobre la Batalla de l’Ebre a la Sala Maria Lois de la Biblioteca municipal.

Coincidint amb la tornada a la rutina laboral, després d’una Festa Major multitudinària, el municipi borgenc proposa diverses activitats per a realitzar en família. En concret, demà dissabte hi ha preparat el IV Concurs de Campaners en què cada participant disposarà de 6 minuts per demostrar al seva vàlua. Tots els participants podran realitzar dues interpretacions en què personalitats relacionades amb el món campaner valoraran el repic més original, el més melòdic i el més ben tocat.

L’esdeveniment, que ja s’ha convertit en tradició a la capital garriguenca, s’iniciarà a partir de les 17.30 hores i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, el Centre d’Estudis de les Garrigues, la Parròquia Assumpció de Maria, l’Associació de Campaners de les Borges i la Confraria de Campaners i Carrilonistes de Catalunya

Dia de la Bicicleta a Sant Salvador
El diumenge, 16 de setembre, tindrà lloc el Dia de la Bicicleta, una activitat ludicoesportiva que comença a les 9.30 hores del matí des de la Placeta del Terrall i arriba fins a l’Ermita de Sant Salvador. L’any passat hi van prendre part 210 participants.

I Trobada d’Autocaravanes
A més a més, el consistori també ha organitzat per aquest cap de setmana de setembre la I Trobada d’autocaravanes en la qual s’hi ha inscrit una vuitantena de persones de la Unió Caravanista de Catalunya amb una quarantena de vehicles. Durant l’encontre tindrà lloc la inauguració oficial del nou aparcament per a autocaravanes que s’ha construït darrera de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Borges.

Xerrada sobre els 115 dies de la Batalla de l’Ebre
Per tots aquells interessats en la historia del país, avui a les 20 hores, la sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges reviurà els fets de la Batalla de l’Ebre i de la Lleva del Biberó, amb el relat de la historiadora Assumpta Montellà. La xerrada és una iniciativa de la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues per donar a conèixer l’enfrontament i la tasca de les lleves republicanes.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La sortida del Dia de la Bicicleta 2017 a les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70