Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Millora en la seguretat vial de l’entorn de l’INS Josep Vallverdú a les Borges

03/05/2018

Les Borges estrena un camí peatonal per facilitar el desplaçament dels vianants a través del carrer Ramon Arrufat i Arrufat, que connecta el carrer Doctor Trueta amb el de Carrasco i Formiguera, pel costat de la Cooperativa La Borgenca, i és una de les principals vies d’accés a l’INS Josep Vallverdú de la capital garriguenca.

La vorera, que s’estén una 200 metres a nivell de la carretera, consta d’uns separadors del tipus carril bici i d’alguns pilars per delimitar l’espai destinat al pas de vehicles del dels vianants.

Es tracta d’una obra provisional mentre no s’executi la urbanització prevista del carrer, afectat per un Pla parcial pendent de ser desenvolupat en un futur. Per aquest motiu, la construcció s’ha executat amb material que es pot retirar i tornar a aprofitar en cas de ser necessari en qualsevol altre emplaçament.

Amb aquesta nova andana es pretén millorar la seguretat dels vianants habituals i, especialment, els nombrosos alumnes de l’INS Josep Vallverdú i de l’Escola de Música. D’aquesta forma s’evita que els usuaris habituals hagin de transitar el carrer per la calçada i en fa més còmode el seu pas, sobretot, en les hores puntes d’entrada i sortida de les instal·lacions educatives.

L’obra del carrer Ramon Arrufat i Arrufat, duta a terme per la Brigada Municipal i amb un cost al voltant dels 6.000 euros, es va perllongar una setmana i a dia d’avui ja està disponible pel seu ús.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Nou camí peatonal al carrer Ramon Arrufat i Arrufat a les Borges

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70