Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges arranja el carrer Santa Vedruna, a l’entorn de l’església

02-05-2018

Les Borges ja ha iniciat les obres d’arranjament del carrer Santa Vedruna, vial que forma part del Centre Històric de la població, ubicat just al costat de l’església, i amb les quals finalitzarà per ara la reforma que, en aquest entorn eminentment turístic de la capital garriguenca, es va iniciar amb la urbanització de la plaça Abadia i ha continuat amb els carrers Abadia i Carnisseria.

El termini previst d'execució de l'obra és de dos mesos i ha estat adjudicada a una empresa constructora local pel preu de 58.259,92 euros, IVA inclòs, en haver estat l’oferta que va obtenir la millor puntuació de les que es van presentar per a la realització de la millora.

L’actuació està inclosa dins del Pla de Barris i permet seguir recuperant i millorant el conjunt del nucli antic borgenc, i alguns dels seus punts més visitats de la població. El carrer Santa Vedruna connecta el carrer Marqués d’Olivart amb el carrer Nou, amb una amplada mitja de 8,8 metres i una longitud de 49,60 metres.

Els arranjaments que s’hi estan duent a terme consisteixen en la substitució dels paviments existents i l’anivellament de la calçada i les voreres amb materials similars als utilitzats a la plaça Abadia, al carrer Abadia i al carrer Carnisseria, amb la finalitat d’integrar tot l’àmbit al voltant de l’Església de l’Assumpció de Maria i l’alineament de la façana d’aquesta. També es durà a terme la substitució de la claveguera.

L’àmbit d’actuació ocupa una superfície de 437,63 m2, en el que es preveu la realització de la calçada de 6,20 metres d’amplada i les voreres d’amplada variable segons el tram de carrer. 

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Les obres d'arranjament del carrer Santa Vedruna de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70