Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

La XXIX Festa de l’Esport i la 9a cursa de BTT Terrall Garrigues, aquest cap de setmana a les Borges

13-04-2018

Aquest dissabte, 14 d’abril, les Borges celebrarà la seva XXIX Festa de l’Esport, en la qual es premiaran els millors esportistes de l’any 2017. L’endemà, diumenge 15, tindrà lloc una nova edició de la Xallenge BTT Garrigues, amb la celebració de la 9a Terrall Garrigues de les Borges Blanques, organitzada pel Club Ciclista Ateneu Garriguenc.

Així, a la gala esportiva, prevista a les 21.30 hores al Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca, ja han confirmat l’assistència més de 300 persones i comptarà, entre altres, amb l’assistència d’Anna Tarrés, diputada al Parlament per Junts per Catalunya i exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada; Joan Segura, Representant Territorial de l’Esport a Lleida; Santi Siquier, el seu homòleg a Barcelona; Paco Cerdà, diputat provincial; i l’alcalde borgenc, Enric Mir.

Pel que fa a la 9a Terrall Garrigues, la sortida està prevista a les 9 hores des de davant de la Biblioteca i disposa de tres circuits, popular, mitjà i llarg amb 15, 30 i 45 quilòmetres respectivament.El popular es asequible a tots els nivells, el mitja es per gent amb un nivell mig-baix i el llarg per a gent amb un nivell mig, ja que les altimetries acumulades serien de 150, 600 i 1000 de desnivell positiu, cadascun. Els interessats poden consultar l’adreça: http://www.ccatgarriguenc.cat/terrall-garrigues/.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El pavelló de l'oli durant la gala esportiva 2017.

La 8a Terrall Garrigues de les Borges. Foto: Anna Maria Cabré.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70