Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L’Espai Macià inaugura l’exposició d’il·lustracions d’Albert Segarra, “Les Borges a cau d’orella”

06-04-2018

La Sala Arts 25400, ubicada a la planta 0 de l’Espai Macià de les Borges Blanques, inaugura aquest divendres, 6 d’abril, a les 20 hores, una exposició d’il·lustracions de l’artista Albert Segarra, que porta per títol “Les Borges a cau d’orella”. L’esdeveniment, que es podrà visitar fins el pròxim 29 d’abril, està organitzat per l’Ajuntament de la capital garriguenca i comptarà amb un tast de productes de la terra.

En aquesta exposició els espectadors podran copsar com Segarra, després de visitar durant 40 anys les Borges, ha expressat el que li evoca el dia a dia de la gent d’aquesta ciutat, uns carrers polits i ordenats, persones obertes i treballadores que comparteixen vivències. Així, els dibuixos mostren els carrers, les cases, torres, cabanes de volta, racons, parcs, festes i l’habitat en general dels borgencs i les borgenques.

L’Albert Segarra, aparellador de formació, passa els estius a la capital garriguenca, d’on és la família de la seva dona, i ara exposa en les 25 il·lustracions d’aquesta mostra, tot el que li suggereix la manera de viure i de ser de la gent de les Borges, però vista en silenci i concentrat, explicat visualment a cau d’orella.

Finalment, l’artista explica que pateix una malaltia que el fa estar en episodis actius i passius, i que és a través de la il·lustració com aconsegueix aprofitar la seva part creativa durant els moments d’aturada, alliberant el seu pensament i imaginació per preparar mentalment el que, una vegada tornat a activar, expressarà amb el seu punta fina negre.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Diverses il·lustracions que es poden visitar a l'exposició d'Albert Segarra a l'Espai Macià.

L'il·lustrador Albert Segarra que aquest abril exposa a l'Espai Macià

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70