Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Activitat física al CAP de les Borges per a tractar persones afectades de càncer

05-04-2018

Aquest dijous, 5 d’abril, al CAP de les Borges Blanques, ha tingut lloc la primera sessió del Grup d’Activitat Física 2018, que de manera gratuïta s’adreça a persones afectades de càncer, homes i dones en qualsevol estadi de la malaltia, que vulguin realitzar exercici físic adaptat a la seva condició física, millorar els efectes secundaris dels tractaments i tenir una prescripció d’exercicis més personalitzats.

L’activitat, per a la qual només es necessita portar roba d’esport, la coordina una professional de l’activitat física i la salut, i l’organitza l’AECC – Catalunya contra el Càncer, amb la col·laboració de l’EAP Les Borges Blanques – Atenció Primària Lleida de l’Institut Català de la Salut i la Diputació de Lleida, fins ara es celebrava només a la ciutat de Lleida però arran de la incorporació d’una nova especialista, s’ha començat a fer a les comarques de la Plana de Lleida. Així, aquesta primera setmana s’hi han apuntat 4 persones i té lloc els dijous 5, i 19 d’abril, i els 3 i 17 de maig, sempre al CAP de la capital garriguenca entre les 18 i les 19 hores.

En finalitzar les sessions, els participants hauran pogut adquirir els coneixements necessaris per continuar els exercicis pel seu compte. Per demanar més informació o inscriure’s en aquest grup mixt d'activitat física, com a part del tractament oncològic, es pot enviar un correu electrònic a aida.angles@aecc.es o trucar al telèfon 618421807.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La primera sessió del Grup d’Activitat Física 2018, com a part del tractament oncològic, al CAP de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70