Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Aquest dissabte torna el Cicle Baldufa a les Borges amb l'obra de teatre 'La gallina dels ous d'or'

29-03-2018

Aquest pròxim dissabte, 31 de març, el Cicle Baldufa torna a les Borges Blanques, amb la representació de l’espectacle infantil “La gallina dels ous d’or”, a càrrec de Zum-Zum Teatre, a les 18 hores, al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

Per veure l’obra programada per la regidoria de Cultura, es poden adquirir entrades infantils a 3 euros i d’adults a 2 euros, i en ella, els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seva granja i va pondre un ou d’or. Així, es parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia, però sobretot conta que els diners són un “cuento”.

Segons ha exposat el director de Zum-Zum Teatre, Ramon Molins, en una entrevista recent a escenafamiliar.cat, la companyia lleidatana reivindica a través d’aquest espectacle el teatre d’actors i titelles i tracta amb senzillesa i realisme l’avarícia humana partint del conte popular. “És la faula de tota la vida, escrita fa més de dos segles, però que la rellegeixes avui i et sorprèn perquè, tot i que la mecànica és molt senzilla, explica un dels grans problemes que vivim actualment: els diners ens perverteixen”, observa Molins en l’entrevista. “Hem fet ‘La Gallina’ per explicar que la culpa és nostra. Cansa molt el discurs que la culpa és dels altres: dels polítics, dels bancs, de la societat de consum… Què passa quan la culpa és d’una persona normal?”

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La companyia Zum-Zum teatre, interpretant 'La gallina dels ous d'or'2 (foto escenafamiliar.cat).

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70