Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Teatre i excursions per les Garrigues, aquest cap de setmana a les Borges

23-03-2018

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat, per aquest dissabte, 24 de març, l’obra de teatre “De passada, Històries d’una dona de poble”, a les 22.00 hores al Pavelló de l’Oli, a càrrec de la companyia Josafat Teatre. A més a més, l’endemà diumenge al matí, el Centre Excursionista Borges-Garrigues ha organitzat tres sortides, amb nivells de dificultat diferents, per diversos paratges naturals íntegrament garriguencs, en aquesta època que més llueixen.

Així, amb entrades al preu de 5 euros, l’obra de teatre narra 12 històries de vida d’una locutora de ràdio, mentre s’atura el temps just quan toquen les campanades de cap d’any en l’estudi de la seva emissora. El to sincer, humà i irònic del relat, fa que tots els assistents es trobin identificats en un moment o altre.

D’altra banda, els excursionistes podran escollir entre la 2a Marxa popular de l’Aranyó, de 15 quilòmetres de recorregut pel terme de les Borges i considerada de dificultat fàcil, que sortirà des de la Plaça a les 8.30 hores i té l’arribada prevista a les 12 hores; la 2a Marxa popular dels Bessons, amb un recorregut de 26 quilòmetres pels termes municipals de les Borges i Cervià de les Garrigues, considerada de dificultat normal, que també sortirà a les 8.30 hores des de la Plaça, però que preveu tornar a les 14 hores; i la 2a Caminada de Resistència Les Borges – Riu Set, de 55 quilòmetres pels termes de les Borges, Cervià i l’Albi i considerada de nivell difícil, que sortirà a les 7.00 hores des de la Plaça i es preveu que torni a les 19 hores, i tots els que participin en aquesta marxa llarga rebran un pràctic paravent impermeable. Per qualsevol de les tres sortides les inscripcions es poden fer a través de la web www.cebg.cat.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Imatge de la protagonista de l'obra 'De passada', de la companyia Josafat Teatre.

La Caminada de Resiste?ncia les Borges-Riu Set (foto Xavier Capdevila).

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70