Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

La Biblioteca de les Borges prepara un recital amb música per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

20-03-2018

La Biblioteca Marquès d'Olivart i l’Ajuntament de les Borges Blanques han organitzat, per aquest dimecres, 21 de març, a partir de les 18.30 hores, tot un seguit d’activitats culturals per commemorar el Dia Mundial de la Poesia a la capital garriguenca.

Així, la responsable del Servei Comarcal de Català a les Garrigues, Montse Gilabert, serà l’encarregada de començar amb la lectura del manifest. A continuació, es procedirà a recitar el poema “La poesia” de Marc Granell en 12 idiomes diferents; pel que els assistents podran gaudir escoltant la Montse Esteller en català, al Jesús M. Villafranca en castellà , l’Anna Ferré en llengua occitana, la Rosa Mair en alemany, la M. Teresa Vilà en anglès, l’Abderrahim Alouani en àrab, al Josep Maria Eizaguirre en eusquera, al Xavi Minguella en francès, al Climent Pitzalis en italià, a la Marta Cassemiro en portuguès, la Mihaela Horhota en romanès i, finalment, la Galina Magsumova en rus.

Per la seva banda, els alumnes de l’Escola de Música de les Garrigues, Júlia Nosàs i Guillem París, interpretaran dues peces musicals, respectivament, amb el violí i el violoncel: Titànic i Preludi de la 2a Suite de Bach.

Tot seguit, el poeta Amat Baró presentarà el seu nou llibre “La marca de Caín”, i recitarà alguns dels seus poemes. Per acabar, el Grup de Poesia de la biblioteca farà una lectura de poemes de la poeta Montserrat Abelló, per commemorar el centenari del seu naixement.

Les activitats compten amb la col·laboració d’Amat Baró, l’Editorial Fonoll, l’Escola de Música de les Garrigues, voluntaris de diferents nacionalitats que viuen a la comarca, el Servei Comarcal de Català de les Garrigues, el Servei de Biblioteques i el Grup de Poesia de la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La commemoració del Dia Mundial de la Poesia 2017, a les Borges Blanques.

Cartell del Dia Mundial de la Poesia 2018, a les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70