Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Comencen les càpsules formatives per a les empreses 2018 al CEI de les Borges

14-03-2018

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques acollirà aquest dijous una nova càpsula formativa sobre “Publicitat a Google”, de nivell bàsic, impartida per Jordi Martínez, de l’agència Xtrategics. Amb aquest curs, que es durà a terme entre les 15 i les 17 hores, s’inicia el cicle d’onze càpsules formatives gratuïtes per a millorar la gestió de les empreses, que l’Ajuntament de la capital de les Garrigues ha programat per aquest 2018.

Jordi Martinez compta amb una gran experiència en projectes SEO i SEM, és editor DMOZ, Certificat Google Adwords i Bing Ads, i actualment dirigeix projectes de posicionament orgànic en cercadors i Publicitat digital a Xtrategics, agència Partner Google.

La càpsula, que el dimecres 22 de març, a la mateixa hora i el mateix lloc, tindrà continuïtat amb el nivell avançat impartit pel mateix formador, ja compta amb setze inscrits i, com la resta dels cursos, es durà a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, GlobaLleida, la Diputació de Lleida, i els suport del Departament d’Empresa i Coneixement, i de la Unió Europea.

El regidor de Promoció Econòmica de la capital de les Garrigues, Jordi Ribalta, ha destacat que “impulsem aquestes càpsules formatives gratuïtes per facilitar la modernització de les nostres empreses i ajudar-los a millorar els seus resultats”.

Els qui ho desitgin, poden inscriure’s gratuïtament al telèfon 973 14 26 58, o per correu electrònic a l’adreça dinamitzacio@garrigues.cat. Igualment, podran gaudir d’altres càpsules, en horari similar i sempre en dijous, com les de “L’excel·lència en l’atenció al client”, i “Obligacions comptables i fiscals dels autònoms”, que s’impartiran a l’abril; “Estratègies per a triomfar a Instagram”, i “Crea i gestiona el teu web amb Wordpress”, que es duran a terme al maig; i, pel que fa al més de juny, hi ha programada “Whatsapp com a canal de comunicació”. Al mes de setembre es reprendran les càpsules formatives amb “Noves reformes de la llei d’autònoms”, i “Els 10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci”; i, finalment, a l’octubre s’impartiran “Com obtenir sempre el sí. Tècniques de negociació basades en principis per a emprenedors”, i “Que podem fer per millorar els resultats de la nostra empresa o negoci”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Diverses càpsules formatives impartides recentment al CEI de les Borges Blanques.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70