Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Exposició de collages de l’artista Laura Piqué a l’Espai Macià de les Borges

09-03-2018

La Sala Arts 25400 de l’Espai Macià de les Borges Blanques inaugura aquest divendres, 9 de març, a les 20 hores, una exposició de collages de l’artista lleidatana Laura Piqué, amb un tast de productes de la terra, organitzada per l’Ajuntament de la capital garriguenca.

En aquesta exposició els espectadors podran copsar la necessitat vital d’experimentar amb noves tècniques i materials que té l’artista, com juga amb materials que ella qualifica de pobres, quotidians i reciclats com fils, sedes, tot tipus de teles, papers i altres elements. La Laura Piqué explica que la majoria dels seus treballs exposats entre el 9 i el 31 de març no tenen cap mena de pretensió conceptual, tot i que també hi ha alguna composició reivindicativa i sempre realitza composicions estèticament equilibrades.

Tot i que va començar a estudiar Agrònoms, va decidir aparcar aquesta formació, es casar i va tenir tres fills. Aleshores va començar a estudiar Arts i Oficis a l’Escola de Belles Arts de Lleida i posteriorment va cursar un taller de plàstica amb Joaquín Ureña. La Laura Piqué té un taller anomenat Blanc Creatiu, on ensenya art a joves i futurs artistes, juntament amb la Lupe Ribot i l’Ester Agumirumis.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Alguns dels treballs de l'artista Laura Piqué, que es poden veure a l'exposició "Collage", de la Sala Arts 25400.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70