Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

L'alcaldessa de Girona assegura que és imprescindible la promoció econòmica i la col·laboració per al desenvolupament del territori

21-01-2018

Marta Madrenas ha presidit l'acte del dia de la comarca que s'ha dut a terme en el marc de la 55a Fira de l'Oli i les Garrigues a les Borges

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assegurat que el dinamisme i la promoció econòmica han de ser la principal política social que pot desenvolupar un territori. Madrenas ha destacat que val la pena invertir en aquest àmbit perquè els beneficis socials poden ser extraordinaris. L'alcaldessa a afegit que en cada territori cal trobar alguns dels àmbits que no s'hagi explotat prou, cal ser creatius i trobar-lo. I per completar aquestes accions de desenvolupament cal treballar en complicitat amb els agents del territori i les entitats veïnes per tal que els resultats es multipliquin exponencialment.

Marta Madrenas ha participat aquest diumenge en el Dia de la Comarca, un acte organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues en el marc de la 55a Fira de l'Oli Qualitat Extra Verge i les Garrigues, que se celebra a les Borges Blanques, on l’han acompanyat el president garriguenc, Antoni Villas, i l'alcalde de les Borges Blanques, Eric Mir, entre altres alcaldes i regidors de la comarca.

Al seu torn, Antoni Villas ha insistit en la necessitat de treballar per l'excel·lència en tots els àmbits econòmics de la comarca, aquest ha de ser l'objectiu en el futur a curt termini, ja que serà la manera de competir i aconseguir els millors resultats en el desenvolupament del territori, i una mostra és la Fira de l'Oli i les Garrigues, en la que es mostra aquesta excel·lència en un producte de primera necessitat com és l'oli.
Per la seva banda, Enric Mir ha defensat la necessitat de mantenir la complicitat entre els agents del territori, i ha agraït a tots els alcaldes la seva predisposició a participar i col·laborar en la fira més emblemàtica i representativa de les Garrigues. "Sense vosaltres no seria possible", ha sentenciat Mir.

En finalitzar, els assistents a l'acte s'han desplaçat al Terrall per participar de la Festa dels Tres Toms i la benedicció dels animals. Amb tot, la darrera jornada de la Fira ha començat de bon matí amb l'esmorzar popular que han organitzat els Amics del Terrall, per donar pas a la Cursa de l'Oli, la competició atlètica que ha comptat amb la participació de més de 600 corredors, i en la que han resultat guanyadors els atletes Roger Estradé i Mireia Sosas ambdós del Associació Atlètica Xafatolls.

Un matí en què el públic ha tingut un gran protagonisme, ja que des de primera hora del matí han omplert tots els recintes de la Fira, participant en tallers, demostracions i tastos, que s'han dut a terme en l'Espai Gastronòmic i en l'Espai Aliments del territori i tu.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Participants al Dia de la Comarca de la 55a Fira de l'Oli i les Garrigues que ha encapçalat l'alcaldessa de Girona.

La Cursa de l'Oli 2018 reuneix a més de 600 atletes

Una de les carrosses de la Festa dels Tres Tombs.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70