Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Festa Jove aquest dissabte a les Borges Blanques

01-12-2017

El Grup de Joves Borges Supporters ha organitzat, aquest dissabte, 2 de desembre, una festa jove al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues amb diferents dj’s de la zona, que començarà a les 23.55 hores.

Així, la festa que es durà a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques i del Pub Egipsy, comptarà amb la participació del Dj Aleix Fontàs de Cervià, que amenitzarà la sessió fins a les 02.00 hores; per donar pas al Dj Hoocket de Vinaixa, fins a les 03.45 hores; quan arribarà el plat fort de la nit amb el Dj Nar6 Sound de Lleida, que punxarà fins a les 05.15 hores; moment en el qual prendrà els comandaments dels plats musicals el Dj Trebor de les Borges, fins a les 06.00 hores del matí, quan està previst que finalitzi la vetllada.

Segons ha exposat el president de l’entitat organitzadora, Òscar Garsaball, l’entrada tindrà un preu de 5 euros fins a les 02.00 hores, i de 7 euros a partir d’aleshores, ambdós horaris amb consumició inclosa, i entrada permesa als majors de 16 anys i, als menors que portin una autorització dels pares o tutors legals i sempre que vagin acompanyat d’un major d’edat; pel que esperen una afluència d’entre 300 i 500 persones.

Garsaball també ha explicat que aquesta nova entitat borgenca va començar a gestar-se l’abril del 2017, amb l’objectiu inicial de donar suport als clubs esportius de la ciutat que vivien uns molt bons moments, especialment el futbol i el futbol sala, però que des d’aquest octubre ja s’han constituït com a entitat i que tenen molts altres objectius i realitzen diferents activitats. En aquest sentit, els 106 membres actuals del grup fan dinars, sopars, trobades i reunions, i en la darrera Festa Major van organitzar un sopar amb 250 persones. En un futur es plantegen seguir organitzant altres festes, una esquiada i fins i tot volen constituir-se com a colla de l’Aplec del Caragol de Lleida.

Nova sessió del Cicle Baldufa el diumenge, 3 de desembre

D’altra banda, el diumenge 3 de desembre a les 18 hores, la Sala Grums de la capital de les Garrigues acollirà una nova sessió teatral del Cicle Baldufa, amb l’obra “Pallasso amb corda”, a càrrec de Trompitxols arts escèniques aplicades, amb entrada infantil a 3 euros i 2 euros pels adults. L’espectacle incorpora rutines còmiques, acompanyades d’un piano i música en directe, habilitats i efectes màgics amb corda, entre altres entreteniments.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

El Grup de Joves Borges Supporters a la final de la Catalunya Cup Amateur.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70