Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Certificats de patinatge artístic i 5a Mostra de l’Oli Verd de la Cooperativa de Sant Isidre, aquest diumenge a les Borges

17-11-2017

El Club Patí Borges ha preparat per aquest diumenge, 19 de novembre, tot un seguit d’actuacions de patinatge artístic, puntuades i valorades per un jurat, que concedirà certificats. L’espectacle esportiu tindrà lloc entre les 9 i les 13 hores i entre les 15 i les 17 hores al Pavelló Poliesportiu Francesc Macià de la capital de les Garrigues.

El jurat estarà integrat per tres persones que seran les encarregades de determinar si els patinadors són aptes per passar de categoria aquesta temporada. Així, en aquesta ocasió participaran un total de 89 nens i nenes de les comarques de Lleida i Andorra, que al matí prendran part les categories d’iniciació A, B, C i E; mentre que a la tarda hi haurà debutants, xous i aptitud.

D’altra banda, paral·lelament, la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques ha organitzat la seva V Mostra de l’Oli Verd, que inclourà una caminada popular, visites guiades al molí, activitats infantils, tast d’oli verd, concurs d’all i oli i esmorzar popular.

Les activitats es duran a terme entre les 9 i les 13 hores i els interessats poden obtenir més informació o inscriure’s a les oficines de la Secció de Crèdit de la Cooperativa, trucant al 973140787 o enviant un correu electrònic a l’adreça crèdit@terrall.es.

Finalment, convé recordar que ambdues activitats coincidiran amb la inauguració de l’exposició temporal de telèfons antics al Museu de Cal Pauet de les Borges, que es durà a terme a les 12 hores; i amb la festa d’elecció del pubillatge a les Borges Blanques, que començarà a les 11.30 hores amb una cercavila des de l’Ajuntament fins al Pavelló de l’Oli, on continuarà la celebració amb vermut popular, música i inflables, fins a les 13 hores quan es proclamaran l’Hereu, la Pubilla, l’Hereuet i la Pubilleta 2017-2018.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Les patinadores del Club Patí Borges en la IX Copa Alcoletge, celebrada el 28 i 29 d’octubre de 2017

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70