Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

La XVII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arriba aquest dissabte a les Borges

02-11-2017

La XVII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, arriba aquest dissabte, 4 de novembre a les Borges Blanques, amb l’obra ‘Les trifulgues d’un parell de dos’, a càrrec de Vada Retro teatre que, amb entrada gratuïta, l’escenificaran al Pavelló de l’Oli a les 22 hores.

L’obra, escrita per Maria Antonia Solé, narra la història de l’Amadeu i la Tresina, una parella casada que ronda els seixanta anys i a qui la vida els porta a una espiral d’aventures i desventures que fan petar de riure, ja que són deu escenes quotidianes portades a l’extrem de la comèdia.

A través de l’obra es demostra que les parelles, malgrat puguin portar més de trenta anys casats, no són una bassa d’oli, ja que el dia a dia genera tot un seguit de desavinences i conflictes que cal resoldre i no sempre és fàcil arribar a un acord. Però el pitjor és quan les trifulgues casolanes passen a ser de domini públic sense que s’arribi a conèixer qui és el bocamoll que ho va escampant.

En la seva interpretació, els actors ens recomanen que si hem de tractar algun tema confidencial mirem de no tenir cap gat a la vora. Que no ens deixem enganyar pel seu posat tranquil, ajagut amb les potetes del davant doblegades i els ulls mig tancats; ens observa. Les seves orelles es van movent com si es tractés d’un radar; ens està escoltant, entén tot el que diem. I si ens pensem que els gats no parlen, ens diuen que, no n’estem tan segurs.

La Mostra està organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, en col·laboració amb una desena d’Ajuntaments garriguencs, la Generalitat i l’IEI, va començar el passat 8 d’octubre a Juncosa i desprès de passar pel Vilosell, Bellaguarda, els Omellons, Cervià de les Garrigues, les Borges, Fulleda, Vinaixa, la Pobla de Cérvoles, finalitzarà el pròxim 19 de novembre a la Granadella, portant obres diferents a cada municipi.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Els actors de Vada Retro teatre interpretant l'obra 'Les trifulgues d'un parell de dos'.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70