Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Més de 2.000 assistents a la 4a “FIRRA” de la Cervesa Artesana de les Borges

10-10-2017

L’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues ha fet balanç aquest dimarts dels resultats de la quarta edició de la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana que es va celebrar aquest cap de setmana al Parc del Terrall de les Borges Blanques. Des de l’entitat organitzadora s’han mostrat molt satisfets de les més de 2.000 persones que van assistir al certamen al llarg de la jornada.

L’edició d’enguany, que finalment ha comptat amb 11 elaboradors artesans que han permès degustar una trentena de cerveses diferents, també va reunir 250 persones al dinar popular del migdia i ha tingut la col·laboració de la cerveseria O’Brothers, l’Ajuntament de les Borges, l’Ateneu Popular Garriguenc i d’una quinzena de comerciants locals.

La desena de membres que integren l’Associació també han destacat els gairebé 1.200 vasos especials venuts amb els que es serveixen les cerveses de tirador, i que s’esgotessin les existències del “beermouth” i la “beerbacoa” amb la que es va amenitzar la FIRRA, juntament amb els 6 grups de música i el concert de fi de festa. Igualment, també han volgut agrair la col·laboració de totes les entitats, la participació, l’actitud i el desenvolupament de la jornada, que gràcies a les activitats infantils del matí i de la tarda va comptar amb moltes famílies i gent de totes les edats.

Finalment, els Amics de la Cervesa de les Garrigues han exposat que ja estan començant a preparar la 5a edició del certamen, que volen que tingui força novetats i que sigui molt especial.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica de les Borges Blanques, Jordi Ribalta, ha manifestat que “és un orgull per al poble tenir un certamen que creix i millora a cada edició, gràcies sobretot a l’esforç i la contribució dels organitzadors que, desinteressadament, es bolquen amb que tot surti bé i que tots els assistents gaudim i ens ho passem d’allò més bé a la FIRRA”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Assistents a la 4a FIRRA de la Cervesa Artesana de les Borges Blanques.

El dinar popular de la 4a FIRRA de la Cervesa Artesana de les Borges.

Una de les actuacions musicals de la 4a FIRRA de la Cervesa Artesana de les Borges.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70