Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Cultura, lleure i entreteniment infantil per gaudir del cap de setmana a les Borges

06-10-2017

Aquests dies 6, 7 i 8 d’octubre les Borges Blanques viurà un intensíssim cap de setmana amb tot un seguit d’activitats. Així, aquest mateix divendres a les 19.30 hores, la sala Arts25400 de l'Espai Macià, acollirà la inauguració de l'Exposició de l'artista Bosque, "Diàlegs amb l'aigua". La programació d’activitats seguirà el diumenge a les 9 hores, amb tots els excursionistes estan convocats a la Placeta del Terrall per iniciar la 33a Marxa Excursionista de les Garrigues, organitzada pel Centre Excursionista. Finalment, el mateix diumenge a les 12 hores al Pavelló de l’Oli, comença el Cicle Baldufa per a entretenir els més petits, amb l’obra “36 polzades”, a càrrec de Miscel·lània Teatre.

L’obra explica una història dolça, tendra i sorprenent, on un curiós personatge ens obre de bat a bat la porta de casa seva. A partir d’aquí diferents situacions impossibles i divertides ens traslladaran a un món màgic on els objectes tenen ànima.

Comparteixen protagonisme amb la FIRRA, Mascotes Borges i les Jornades Europees del Patrimoni
Totes aquestes activitats s’afegiran a la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana del dissabte, a la Fira Mascotes Borges del diumenge, i a les Jornades Europees del Patrimoni que es duran a terme durant tot el cap de setmana.

Així, aquestes comptaran amb un concert el divendres amb el grup Enzel a les 20 hores, davant de l’Espai Macià i amb tast de productes de la terra inclòs, visites guiades a l’Espai Macià el dissabte a partir de les 17 hores, que donarà pas a les 19 hores, i al mateix Espai Macià, a la xerrada sobre el Parc de les Olors de l’Albi. Igualment, el diumenge, a les 11 hores començarà davant del Centre Cívic de la Plaça una visita gratuïta i guiada a indrets històrics i monuments culturals de la població, també en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren arreu de Catalunya i Europa.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Fragment de l'obra 36 polzades, del grup Miscel·lània Teatre. Foto: Miscel·lània Teatre.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70