Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges celebra aquest diumenge el Dia de la Bicicleta a Sant Salvador

15-09-2017

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat, per aquest pròxim diumenge, 17 de setembre, la tradicional ruta en bicicleta des de la Placeta del Terrall fins a l’ermita de Sant Salvador, en la que es preveu que participin unes 250 persones.

L’activitat servirà per a celebrar el Dia de la Bicicleta, la sortida es durà a terme a les 9.30 hores des del Terrall i tots els participants, que han formalitzat la inscripció a l’Ajuntament aportant 1 euro, rebran esmorzar i un obsequi commemoratiu en arribar a Sant Salvador.


10 anys de la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues

D’altra banda, aquest dissabte, 16 de setembre, també hi ha prevista una sortida per algunes de les antigues colònies tèxtils catalanes, a la que assistiran 64 persones, organitzada per la Federació d’Associacions de Dones de les Garrigues, en motiu del 10è aniversari de la seva creació.

Segons ha exposat la presidenta de l’entitat, Tere Garsaball, “hem volgut aprofitar la commemoració d’aquesta primera dècada per endinsar-nos en els diferents papers que han tingut les dones al llarg de la Història, per això en aquesta ocasió coneixerem millor el paper que van tenir en les colònies tèxtils d’arreu del país”.

La sortida tindrà lloc a les 8 del matí, des de la Plaça Europa de les Borges, i la tornada està prevista cap a les 19 hores. En el transcurs de la visita basada en el llibre “El silenci dels telers”, de l’autora Assumpta Montellà, la mateixa escriptora serà l’encarregada de guiar el grup, que també gaudiran d’un dinar conjunt.

Les sòcies de qualsevol Associació de Dones de la comarca garriguenca paguen 26 euros i la resta de no sòcies, entre els que també hi ha diversos homes, paguen 30 euros pel dinar i l’activitat.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Fotografia d’arxiu de l'entrega dels trofeus del Dia de la Bicicleta.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70