Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Les Borges fa un balanç molt positiu per l’elevada assistència i satisfacció del públic en els actes de Festa Major

08/09/2017

Les Borges Blanques ha fet balanç aquest divendres de què ha estat la Festa Major 2017, amb una setantena d’actes que havien començat el divendres 1 de setembre, i van finalitzar, amb un dinar de popular de germanor al Terrall, aquest dimarts al migdia, al que van assistir 160 persones.

La regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla, ha exposat que “toca fer un balanç molt positiu d’aquesta Festa Major, ja que ha participat molta gent en tots els actes i un bon nombre ens han transmès la seva satisfacció per la qualitat, l’organització i el bon funcionament dels mateixos”.

Salla ha volgut destacar la “històrica i multitudinària Trobada de Grallers, Gegants i Correfocs que enguany ha commemorat el seu 35è aniversari i que ha comptat amb la participació de 86 colles geganteres vingudes d’arreu de Catalunya i que ja ens han promès que repetiran l’any vinent. Això vol dir que l’edició següent serà, com a mínim igual o millor encara pel que fa espectacle de Cultura Popular al carrer, una festa que ja està marcada per mèrits propis al calendari geganter català”.

La regidora ha afegit que “també m’agradaria posar en valor que els pares i mares assistents als actes infantils ens hagin dit que havien quedat molt contents per la varietat i qualitat dels mateixos. En definitiva, agrair a tots els que han fet possible la setantena d’actes, sigui participant-hi, assistint-hi, o implicant-s’hi en organitzar-lo. Era un programa molt ambiciós i pensat perquè petits i grans, i no tan grans, poguessin divertir-se i passar junts una bona estona”.

Finalment, Ariadna Salla ha fet “un agraïment especial a tota la Comissió de Festes, el personal tècnic i de seguretat, i al civisme dels participants que han omplert els actes, que ha permès que no hi hagi hagut cap incident remarcable en tota la Festa Major 2017”.

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

Animació infantil al Terrall de les Borges amb el grup Xip Xap, a la Festa Major 2017.

Ballada de Sardanes al Terrall de les Borges, a la Festa Major 2017

Concurs de Pesca al Terrall de les Borges, a la Festa Major 2017

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70