Secció actual:
Viure a les Borges
Seccions:
Ets a: Portada > Viure a les Borges > Què passa a les Borges?

Més de 300 persones a les Borges en l’acte de suport als familiars i amics del jove que ahir va perdre la vida a l’N-240

07/09/2017

Més de tres-centes persones han assistit a la capital de les Garrigues a l’acte en suport dels familiars i amics del jove de 20 anys, de les Borges Blanques, que ahir va perdre la vida en un nou accident a l’N-240, aquesta vegada a l’alçada de Vinaixa.

L’acte, que s’ha dut a terme davant del consistori borgenc, estava convocat per l’Ajuntament i ha estat encapçalat per l’alcalde, Enric Mir, les regidores Núria Palau, Ariadna Salla, i els regidors Salvador Noguera, Enric i Josep Ramon Farran, entre altres alcaldes de poblacions veïnes i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó. Allí s’han guardat 3 minuts de silenci i s’ha escoltat la versió de Sílvia Pérez Cruz del Cant dels Ocells, i Mir s’ha adreçat als afligits familiars, amics i veïns del jove tristament desaparegut.

Després d’unes sentides paraules de condol, l’alcalde ha exigit “mesures immediates als responsables de la via, per disminuir el perill i alleugerir el pesat volum de trànsit que suporta l’N-240. Estem cansats de comptar els punts quilomètrics per víctimes i de fer minuts de silenci, necessitem que actuïn en allò que ja és possible i només depèn de la voluntat política”, ha reblat Mir en el seu parlament.

El pròxim dimarts, reunió de la Plataforma Prou Morts a l’N-240
En finalitzar l’acte, Enric Mir ha confirmat que el pròxim dimarts, 12 de setembre, a les 18 hores la Plataforma “Prou Morts a l’N-240” es reunirà, a l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb responsables de la conselleria de Territori i Sostenibilitat i de la Diputació de Lleida, per acordar noves mesures que permetin actuar amb celeritat per reduir el perill de la via.
 

  • Facebook
  • TwitThis
  • del.icio.us
  • Technorati
  • latafanera
  • Meneame
  • MySpace

La concentració de condol a les Borges d'aquest dijous al matí.

Ajuntament de les Borges Blanques

Ajuntament de les Borges Blanques

C/ del Carme, 21
25400 Les Borges Blanques

Tel: 973 14 28 50
Fax: 973 14 31 70